Concha Velasco i Anna Roig i L'ombre de ton chien, a l'Atlàntida

La veterana actriu reflexiona sobre la seva carrera. El grup revelació del pop presenta el seu segon disc.

Redacció Osona.com
18 d'abril del 2012
Concha Velasco
Concha Velasco
Aquest cap de setmana arriben dues propostes totalment antagòniques al teatre Atlàntida de Vic.  Divendres, Anna Roig; diumenge, Concha Velasco (foto, a la dreta).

Divendres, 27 d’abril, a 2/4 de 9h, a la Sala 2 Joaquim Maideu, l’Atlàntida acull una de les darreres revelacions del pop català, Anna Roig i L’ombre de ton chien. Històries explicades en català i en francès que fan arrencar més d’un somriure.

Després de dos anys escampant “Je t’aimes” pels escenaris d’arreu, el grup presenta el seu nou disc “Bigoti vermell”.  Amb el seu primer disc se’ns van presentar explicant amb resignació divertides històries de desamor. Amb aquest nou treball ens volen ensenyar que han agafat confiança, que ja no es resignen i que han après a canalitzar música i emocions d’una manera més crítica i segura. Aquest treball és la continuïtat d’un projecte que ja ha fet un primer pas amb solidesa en el panorama musical català.

Diumenge, 29 d’abril, a les 6h, a la Sala 1 Ramon Montanyà, serà el torn de Concha Velasco en estat pur. Davant del públic, sense intermediaris.

Després de molts anys de carrera frenètica i sota la direcció de Josep Maria Pou, Concha s’atura i s’asseu amb el públic a reflexionar, a parlar de la seva carrera, dels seus personatges, de les obres que ha fet, dels èxits i dels fracassos. I entre converses i cançons ens duu de la mà per una de les carreres de més èxit del teatre, el cinema i la televisió de l’Estat espanyol. Un viatge que va de l’actriu indiscutible d’avui a l’adolescent dels seus inicis, quan tímida i introvertida, però tossuda i voluntariosa, s’enfrontava a l’ofici amb un únic desig: “¡Yo lo que quiero es bailar!”.

Més informació i compra d’entrades

Arxivat a