Una caminada ressegueix el camí ral entre Vic i Olot

Hi participen una trentena de persones.

Redacció Osona.com
25 d'abril del 2012
Aquest diumenge es va celebrar la caminada Vic-Olot, que ressegueix el traçat del camí ral que unia les dues capitals de comarca.
Aquest diumenge es va celebrar la caminada Vic-Olot, que ressegueix el traçat del camí ral que unia les dues capitals de comarca. | Josep Sobrino
Aquest diumenge es va celebrar la caminada Vic-Olot, que ressegueix el traçat del camí ral que unia les dues capitals de comarca. Foto: Josep Sobrino

Aquest diumenge, dia 22 d'abril, es va celebrar la caminada Vic-Olot, que ressegueix el traçat del camí ral que unia les dues capitals de comarca. Els participants, una trentena, van fer els 45 quilòmetres del recorregut.

Van sortir de la plaça Major de Vic a les 6 del matí i van anar pel Pont d'En Bruguer cap a Roda de Ter, passant pel carrer Major de l'Esquirol cap a Cantonigròs, fins a passar per sota el cingles del Pla d'Ayats. Després van continuar cap a la Serra de Pruit, l'Hostal del Grau i van arribar als Hostalets d'En Bas, Les Preses i Olot. El recorregut es va acabar al Parc de Sant Roc, on van fer un dinar conjunt.

Aquesta caminada la van fer per primera vegada tres excursionistes: Ramon Berenguer, Josep Roca i Joan Comas, a l'any 1989, tot fent rutes per la zona. Amb els anys s'hi van anar afegint altres excursionistes com l'Antoni Andreu, i des de l'any 1999 se celebra de manera continuada.

Galeries de fotos:
-2012 (Josep Sobrino)
-2010 (Albert Bagué)
-2009 (Miquel Cañellas)

Arxivat a