La Llotja del Blat serà la nova seu de l'Oficina de Turisme de Vic i d'Osona

L’equipament aprofitarà la Diada per obrir portes.

Redacció Osona.com
22 d'abril del 2012
El pròxim dilluns, dia 23 d’abril i coincidint amb la diada de Sant Jordi, tindrà lloc la inauguració de la nova Oficina de Turisme de Vic i d’Osona, ubicada a la Llotja del Blat. L’acte oficial serà a les 17:00 h i es comptarà amb la presència de l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca, i la regidora de Turisme, Anna Erra.

En els darrers mesos, l’Ajuntament de Vic està portant a terme una política de rendibilitat respecte els seus immobles i aquest darrer trasllat respon a aquesta directriu: deixar espais que l’Ajuntament de Vic té en règim de lloguer per ubicar-se en espais de propietat i així tenir un estalvi econòmic important. D’altra banda, i no menys important, aquest trasllat també contempla un espai molt més obert i dinàmic pel turista o persona que hi accedeix.

Les obres de reforma s’han dut a terme des dels plans d’ocupació de l’Ajuntament de Vic des del passat mes de gener i el pressupost final de les obres ha estat de 62.158,4 €.

Destacar que a banda d’una reformes de l’espai físic, l’Oficina de Turisme també engega nous projectes i/o serveis que es donaran a conèixer al llarg dels mesos de maig i juny. De fet, el mateix dia de la inauguració es presentarà el llibre “51 raons per conèixer Osona”, a càrrec del mateix coordinador, Ramon Rial. El pròxim 15 de maig es donaran a conèixer noves visites turístiques, es lliuraran diplomes SICTED a nous establiments adherits, i es presentarà el nou projecte de Museus.  El 29 de maig s’explicaran els nous productes de la Botiga de la mateixa oficina, unes aplicacions per a mòbil i la nova Guia del Visitant. I, finalment, el 12 de juny es presentarà la nova ubicació dels capgrossos de la ciutat: el Merma, la Vella i el Nen, que tindran un espai a la mateixa oficina. A la vegada, es donarà a conèixer el vídeo promocional de la ciutat.

Al llarg d’aquests dies es comptarà amb el servei de càtering de l’alumnat del mòdul de cuina de la casa d’oficis del Pla de Barris.
Arxivat a