02 d'abril del 2012
Moment de la sortida de la XI Duatló Ciutat de Vic.
Moment de la sortida de la XI Duatló Ciutat de Vic. | Adrià Costa
Moment de la sortida de la Duatló Ciutat de Vic. Foto: Adrià Costa

Aquest diumenge, 1 d’abril, es va disputar a XI Duatló Ciutat de Vic, enguany puntuable per al circuit català de duatló i lliga de clubs de la Federació Catalana de Triatló. L’èxit a la inscripció va ser notable, amb les 400 places disponibles exhaurides des de feia setmanes i la participació dels millors especialistes de la disciplina.

El guanyador en la categoria masculina va ser Aleix Fàbregas, del CT Sant Joan, que va vèncer a l’esprint Drajer León i Xavier Queralt, que van arribar a 3 i 7 segons respectivament. Fàbregas va fer un temps d’1 hora 3 minuts i 24 segons. El primer osonenc va ser Joan Ruvireta, del CN Vic-ETB, en quarta posició, a 33 segons.

Pel que fa a la prova femenina, Anna Rovira, del club Calella Triathlon, no va tenir oposició i va guanyar amb 5 minuts i 26 segons d’avantatge sobre la segona classificada, Anabel Gràcia. Rovira va fer un temps d’1 hora 43 minuts i 33 segons.

Les distàncies i els circuits de la Duatló Ciutat de Vic no van variar respecte els darrers anys: 7 km de cursa a peu, 33 km amb bici de carretera i 3’5km més de cursa a peu. Els segments de cursa a peu transcorrien pels voltants de Sant Llàtzer i el riu Gurri. Pel que fa a la bici, circuit circular: Vic – Santa Eugènia – Taradell – Alt de la Mansa – Fullaca – Alt de Romagats – Sant Julià de Vilatorta – Sant Marc – Vic.