El BBVA tancarà les seus centrals d'Unnim

El director territorial a Catalunya afirma que "encara no hem pensat què farem amb l'edifici de Terrassa". No està clar què passarà amb la seu de Manlleu.

La torre del Palau
14 de març del 2012
576_1331144027DSC00360
576_1331144027DSC00360 | L. T.


El BBVA tancarà oficines d'Unnim. Entre les més significatives hi ha la central de Terrassa, a la Rambla d'Ègara, 350. La duplicitat de la xarxa obliga a les retallades i el BBVA no necessita comptar amb departaments centrals a les cocapitals del Vallès Occidental, tal i com es pot llegir a elconfidencial.com.

Per la seva banda, el director territorial del BBVA a Catalunya, Xavier Queralt, afirma que "encara no hem pensat què farem de l'edifici de Terrassa, però com de la mateixa manera que amb tots els actius que hem comprat ho aprofitarem d'alguna forma. Ara per ara, se'm fa difícil concretar en què".

Pel que fa a la seu d'Unnim a Manlleu, fonts de l'entitat bancària han assegurat a Osona.com que no hi ha res decidit encara. "Tot és molt recent i s'ha d'esperar a veure què passa", han apuntat.

David Vilar, del comitè d'empresa d'Unnim Banc i representant de CCOO, afirma que el tancament no és una bona notícia perquè "depèn de en quins casos potser serà difícil recol·locar el personal".