Un conductor drogat i sense carnet cau al pantà de Sau

L’home va sortir del cotxe submergit ell sol, amb només una ferida al cap.

Redacció Osona.com
12 de març del 2012
El vehicle va destrossar la barana de l'aparcament de la presa de Sau.
El vehicle va destrossar la barana de l'aparcament de la presa de Sau. | Facebook.
Aquest vehicle és el que va caure a l'embassament de Sau i encara hi és. Foto: Facebook.

Un conductor va caure dijous passat amb el seu vehicle al pantà de Sau. Es tracta d’un veí de Vic de 37 anys, David D, que va donar positiu al test de drogues (els Mossos no han especificat quina droga) i, a més, no tenia la llicència de conduir, ja que se li havia retirat per acumulació de punts.

Els fets van passar als volts de quarts de set de la tarda. L’home anava en direcció al Club Nàutic quan, a l’última corba abans d’arribar a la presa de Sau, es va despistar, va tirar pel dret i va caure a dins del pantà. El cotxe, un Subaru Impreza, es va enfonsar però el conductor va aconseguir sortir ell sol del vehicle, que havia quedat submergit, i només amb una ferida al cap. Com que tenia el mòbil inutilitzat per l’aigua, va caminar fins a un restaurant proper, a Can Morilla, des d'on van trucar els Mossos d’Esquadra.

L'accidentat va ser traslladat a l’Hospital General de Vic on va ser atès pels serveis d’emergència.  Els Mossos d’Esquadra han traslladat el cas a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), que és qui s’haurà de fer càrrec de treure el cotxe de l’embassament.