Fòrum de Debats: guifi.net, l'Internet del futur

Ramon Roca parlarà dels avantatges de la xarxa lliure.

Redacció Osona.com
07 de març del 2012
El Fòrum de Debats organitza per a aquest divendres, 9 de març, una conferència amb el títol de "L'Internet del futur. Guifi", que anirà a càrrec de Ramon Roca, president de la Fundació Privada per a la Xarxa Oberta, Lliure i Neutral guifi.net, i col•laborador de la secció d’Opinió d’Osona.com. La xerrada començarà a les 8 del vespre i tindrà lloc a l'Auditori d'Unnim-Caixa de Manlleu, Rambla Hospital, 11, de Vic. Com és habitual, anirà seguida de col•loqui.

Encara que tothom ha sentit a parlar d'Internet i la majoria de gent l'utilitza és possible que la vertadera revolució en aquest àmbit tot just estigui començant ara, de manera incipient, al nostre país. Guifi.net, organització sense ànim de lucre nascuda a Osona el 2004, s'ha anat estenent a molts altres indrets, ha adquirit un reconeixement internacional i compta ja amb més de 21.000 km de connexió. Parlem, doncs, possiblement, de l'Internet del futur, de la fibra òptica, de l'autoprestació de serveis, d'una xarxa oberta enfront d'una xarxa privativa. Guifi.net juga un paper rellevant en tots aquests canvis i en les estructures que utilitzem per a connectar-nos i en la manera de mantenir-les amb uns avantatges clars per als usuaris i amb unes traves que també seran exposades.

Ramon Roca introduirà els assistents en aquest apassionant món en la conferència de divendres. A més de fundador de guifi.net, divulgador infatigable dels seus avantatges i conferenciant, Ramon Roca és, actualment, el president de la Fundació Privada per a la Xarxa Oberta, Lliure i Neutral guifi.net.
Arxivat a