Un rodenc guanya el concurs «Tú si que vales» de Telecinco

Redacció Osona.com
01 de març del 2012

El rodenc de 23 anys Santi Serra, de Sercam Shows, va guanyar aquest dimecres la final d'una nova edició del "Tu si que vales",  un concurs de televisió de Telecinco que buscar nous talents artístics, en qualsevol àmbit. Serra va presentar un número de doma amb cavalls. A la semifinal, celebrada fa uns dies, el número va incloure cavalls i gossos.

El premi per a Santi Serra són 30.000 euros i un contracte d'un mes a l'espectacle Hall, un prestigiós espectacle de circ de Madrid.

El programa està presentat per Cristian Gálvez i té com a jurat el polèmic Risto Mejido, Merche i José Corbacho. El públic també té dret a votar. Entre els col·laboradors d'aquesta edició del "Tu si que vales" destaca Kiko Rivera.

El programa s'emet els dimecres a les 22:00 h a Telecinco i els divendres (23:30 h) i dissabtes (14:30 h) a LaSiete. El vídeo que us oferim a sobre és el de l'espectacle que Serra va presentar a la semifinal. Tan bon punt estigui disponible el vídeo de la final al web del programa us el posarem.

Aneu al web del concurs de Telecinco

Arxivat a