David Bassa repassa el paper de la premsa davant la crisi

El president del Grup Barnils oferirà una conferència a Vic aquest divendres.

Redacció Osona.com
29 de febrer del 2012
Aquest divendres, 2 de març ,el president del Grup Barnils, David Bassa, farà una xerrada a Vic amb el títol "El paper dels mitjans de comunicació davant de la crisi: propaganda o informació". Serà a partir de les 18:30 al Centre Cívic Can Pau Rava (C/Raval Cortines, 24) de la capital osonenca.  La xerrada està organitzada per CCOO d’Osona.

“Estem molt preocupats per la creixent manca de pluralitat de molts mitjans de comunicació del nostre país. Tenim la certesa que, en la major part d'aquests mitjans, només s'explica una versió de la realitat i que les altres versions o apareixen tergiversades o simplement no apareixen. És allò de no hi ha alternativa, només hi ha una sortida.  Entenem que la crisi posa molt de relleu tot això que estem dient”, expliquen des del sindicat. “Sense cap mena de dubte estem assistint a un afebliment de la democràcia en tota la regla”, afegeixen.

La conferència intentarà respondre a preguntes com: Qui són els propietaris dels mitjans de comunicació? Qui hi ha al darrera? Quins són els seus interessos?

Aprofitant la seva estada a Vic, Bassa presentarà el Grup Barnils i el seu anuari Media.cat als periodistes osonencs. En aquesta publicació, s'analitzen els "silencis mediàtics" més remarcables que s'han produït durant l'any, aquelles notícies que -per diferents raons- no han estat tractades com cal en els mitjans.
Arxivat a