El Quartet Casals reprèn el cicle de grans concerts a l'Atlàntida

El grup té el reconeixement unànime de la crítica i ha rebut grans premis internacionals.

Redacció Osona.com
22 de febrer del 2012
Quartet Casals
Quartet Casals | Web de Quartet Casals
Quartet Casals Foto: Web de Quartet Casals

El Teatre Atlàntida de Vic reprèn aquest diumenge, dia 26 de febrer, el cicle de Grans Concerts 2011/2012, Temporada Internacional de Música de Vic, amb el segon dels quatre concerts, que compten amb intèrprets de prestigi internacional. En aquesta ocasió serà el torn de Quartet Casals, un dels quartets més reconeguts arreu del món. El concert començarà a les 6 de la tarda.

Quartet Casals està format per Vera Martínez-Mehne, Arnau Tomàs i Abel Tomàs al violí, i Jonathan Brown a la  viola. A l’Atlàntida, el grup interpretarà els grans mestres Beethoven, Schubert i Xostakòvitx.

Des de la seva creació a l’Escola Reina Sofia de Madrid, l’any 1997, el Quartet Casals ha estat ràpidament reconegut com un dels quartets joves europeus més extraordinaris. Té el reconeixement unànime de la crítica i ha rebut grans premis internacionals.

El cicle Grans Concerts 2011/2012, Temporada Internacional de Música de Vic, és una proposta “arriscada”, tal com reconeix el regidor de Cultura, Joan Lopéz, que pretén trencar les inèrcies centralitzadores dels grans esdeveniments artístics, tot consolidant Vic i la comarca d’Osona com un punt de referència musical de primer nivell en el nostre país i també més enllà.

Més informació del cicle de grans concerts

Compra d’entrades

Arxivat a