Pep Sánchez prepara una de les proves d'ultradistància més dures del món

L’atleta de Manlleu participarà a l’EPIC5, que es disputa durant cinc dies a les illes de Hawaii.

Redacció Osona.com
12 de febrer del 2012
Pep Sánchez, amb bicicleta, una de les disciplines del triatló.
Pep Sánchez, amb bicicleta, una de les disciplines del triatló. | Bloc de Pep Sánchez
Pep Sánchez, amb bicicleta, una de les disciplines del triatló. Foto: Bloc de Pep Sánchez

Pep Sánchez Delgado, triatleta  de Manlleu i mosso d’esquadra, ha estat un dels cincs seleccionats per córrer la segona edició de la prestigiosa EPIC5 , considerada una de les proves d’ultradistància més dures del mon. La cursa es disputarà poc abans de l’estiu a Hawaii. L’osonenc és l’únic català i espanyol que hi participa.

Els cinc participants han de completar un triatló Ironman a cada una de les cinc illes de Hawaii, un cada dia. A cada un d’aquests triatlons, els atletes han de nedar 3,8 quilòmetres en mar obert, pedalar 180 quilòmetres en bicicleta i completar una marató de 42 quilòmetres corrents.

La principal dificultat de la prova és l’orografia de Hawaii, amb grans desnivells que dificulten encara més el repte. Els atletes també hauran de patir temperatures extremes de 40ºC, amb índexs molt elevats d’humitat.

Pep Sánchez ha estat finalista d’ Ironman, Ultraman, Bimbache Extrem i el Campionat del món de raids d’aventura, entre d’altes de proves. L’organització tria els atletes per estricte currículum esportiu.

Aneu al bloc de Pep Sánchez

Arxivat a