Un home de Manlleu arrenca un tros d'orella a un altre en una baralla

La persona agredida va passar dos dies a l’hospital.

Redacció Osona.com
09 de febrer del 2012
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimarts, dia 7 de febrer, Carlos JG, de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Manlleu, com a presumpte autor d’un delicte de lesions. L’acusat va arrencar un tros d’orella d’una altre persona en una baralla.

La investigació es va iniciar el 25 de gener, quan la víctima va denunciar els fets a la comissaria de Vic. Segons va manifestar, el dia 21, passada la mitjanit, i mentre es trobava a l’exterior d’un local d’oci del carrer Montseny de Manlleu, un home se li va apropar i van intercanviar unes paraules que van derivar en una baralla. En el decurs de la trifulga, el detingut va mossegar l’orella del denunciant i li va arrencar un tros del pavelló auricular. L’agredit va ser atès a l’Hospital General de Vic i se li va donar l’alta dos dies després, moment en què va denunciar els fets.

Ni durant la baralla ni en els moments posteriors, ni la víctima ni els seus acompanyants no van trucar la policia ni van demanar assistència sanitària.

Els Mossos van investigar els fets a partir d’aquesta denúncia, i van parlar amb diversos testimonis de la baralla. Les gestions policials van concloure amb la detenció de Carlos JG el dia 7 de febrer, que va quedar en llibertat després de ser imputat per un delicte de lesions, amb l’obligació de presentar-se davant el jutge quan sigui requerit.
Arxivat a