Com es veu Catalunya des de l'estranger?

Reagrupament Osona organitza un cicle de conferències.

Redacció Osona.com
31 de gener del 2012
La visió de Catalunya des de l’estranger. Aquest serà el tema de la propera xerrada del cicle que organitza Reagrupament Osona. La conferència es farà el proper dijous, dia 2 de febrer (20:30 h), a la llibreria la Tralla de Vic i anirà a càrrec de  Salvador Garcia, del col•lectiu Emma.

Emma té com a objectiu transmetre al món com som els catalans per tal de contrarestar les informacions esbiaixades que puguin aparèixer als diferents mitjans de comunicació internacionals. El col•lectiu respon a aquestes visions poc reals que es donen sobre els catalans a la premsa internacional i també contacta amb els periodistes autors de les notícies per explicar-els-hi què és Catalunya i la realitat que s’hi viu. Tot i que s’han especialitzat en mitjans de comunicació, també han establert contactes amb el cos diplomàtic present a Catalunya, sempre amb el mateix objectiu.

Salvador Garcia és economista per la UPF, MBA per la New York University, director de Coneixement de la Fundació CatalunyaCaixa i professor Associat de la UPF.
Arxivat a