Tavèrnoles corona els campions catalans de duatló

Ever Alejandro Gómez i Mariona Càtedra, els dos vencedors.

Redacció Osona.com
30 de gener del 2012
Un tram de la Duatló de Tavpernoles, prop del Salt de la Minyona, aquesta diumenge al matí
Un tram de la Duatló de Tavpernoles, prop del Salt de la Minyona, aquesta diumenge al matí | Jordi Vila Tuneu/Més Imatge Digital
Sortida de la Duatló de Tavèrnoles, aquest diumenge. Foto: Xevi Mas

Aquest diumenge, dia 29 de gener, s’ha celebrat la segona edició de la Duatló BTT de Tavèrnoles. La prova d’enguany acollia el Campionat de Catalunya absolut, a més de ser puntuable per a la lliga de clubs i el circuit català de la FCT i del circuit Terra Endins. La participació ha estat molt nombrosa, amb 217 inscrits, i de gran qualitat.

El Campionat de Catalunya se l’han emportat Ever Alejandro Gómez, del CERR Igualada, amb un temps d’1 hora 29 minuts i 59 segons, en la categoria masculina; i Mariona Càtedra, del CT Sant Joan de les Abadesses, amb 2 hores 6 minuts i 12 segons, en la categoria femenina. L'osonenc Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve), a 19 segons, i Pau Zamora (CET Distance) a 1 minut 42 segons han acompanyat Gómez al podi, en una cursa molt disputada que no s'ha decidit fins al final. Pel que fa a les noies, el segon lloc ha estat per Núria Espinosa (CT Granollers) que ha arribat a 32 segons de Càtedra, i el tercer, per a Teresa Pons, del CET Distance, a 1 minut 30 segons.

La cursa estava dividida en tres trams: el primer, de 5 km de cursa a peu; el segon, de 20 km amb bicicleta; i el tercer, amb 2'5 km més a peu. La prova ha transcorregut pels paratges del voltant de Tavèrnoles. En algun tram, els participants han trepitjat la neu que havia caigut a la matinada de dissabte a diumenge.

Tots els resultats de la cursa

Article: ‘El retorn de la Duatló a Tavèrnoles', de Carles Banús, alcalde de la població





Un tram de la Duatló de Tavpernoles, prop del Salt de la Minyona, aquesta diumenge al matí Foto: Jordi Vila Tuneu/Més Imatge Digital