La Farga Group entra de ple al mercat francès

La companyia obre a Lyon un nou centre de distribució de tubs de coure.

Redacció Osona.com
25 de gener del 2012
El holding metal•lúrgic La Farga Group ha obert un nou centre de distribució de tubs de coure a França, de la mà d’un soci local. La nova companyia, anomenada La Farga Tub France, està situada a Lyon i preveu subministrar tubs de coure a tot el territori francès.

Aquest nou centre, amb una capacitat de magatzem de 1.000 m2, abastirà les necessitats del país francès, que té un consum anual de 30.000 tones. La Farga Tub France distribuirà productes d’alta qualitat fabricats prèviament per La Farga Tub (a Les Masies de Voltregà). S’hi distribuiran tubs sanitaris, de refrigeració, de climatització, per a ús medicinal i industrials, tots ells sota la marca registrada EcopperClean, és a dir, tubs de coure 100% reciclables i lliures de bactèries.

La Farga Tub France, operativa des de finals del 2011, està constituïda per dos socis: la Farga Group, que té el 70% de les participacions i aporta l’experiència i la producció de tubs de coure, i Technotubes, amb un 30% de participació i que actua com a soci coneixedor del mercat francès.

Els tubs de coure de La Farga Tub ja tenen una forta presència internacional, principalment en tota la zona del Nord d’Àfrica i Anglaterra.

Vicente Fisas Comella, president de La Farga Group, explica que aquest nou centre de distribució permetrà  “estar a prop del client, oferint-li així la màxima rapidesa en el servei i alhora entregant-li un producte d’alta qualitat”.