Els pressupostos de Catalunya amb un Estat propi... com serien?

Ho explicarà avui a Torelló Uriel Bertran, en el marc de la campanya “Espanya ens roba”.

Redacció Osona.com
20 de gener del 2012
Uriel Bertran
Uriel Bertran | ACN
Uriel Bertran Foto: ACN


Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha organitzat per aquest divendres, dia 20 de gener, a Torelló, la presentació dels Pressupostos de l’Estat propi 2012. L’acte anirà a càrrec del diputat de la formació, Uriel Bertran, al Casal Parroquial (Plaça Nova 14) a les 20:15 hores.

Es tracta d’uns pressupostos que, segons SI, mostraran els recursos dels quals gaudiria Catalunya amb la independència i com els podríem distribuir. Aquests pressupostos seran presentats com a esmena a la totalitat i per tant alternativa als pressupostos del Govern de la Generalitat per al 2012, “uns pressupostos que suposaran més crisi, més retallades, i més Espanya ens roba”, segons apunten des de la formació independentista.

Aquesta presentació forma part de la campanya "Tu ho penses, nosaltres ho diem: Espanya ens roba!" , mitjançant la qual SI amb actes arreu del territori i el web www.espanyaensroba.cat explicarà a la ciutadania com Espanya ens roba i quines potencialitats tindria el nostre país en cas que Catalunya disposes de tots els diners que paguen els catalans.


Més informació a www.solidaritatcatalana.cat/torello o www.espanyaensroba.cat
Arxivat a