La Fira de Sant Sebastià mostrarà la vida a pagès

Sant Pere de Torelló celebra el seu certamen més tradicional.

Redacció Osona.com
17 de gener del 2012
Fira de Sant Sebastià.
Fira de Sant Sebastià. | Xevi Mas
Fira de Sant Sebastià, l'any passat. Foto: Xevi Mas

Sant Pere de Torelló celebra aquest cap de setmana una nova edició de la tradicional Fira de Sant Sebastià. Les activitats començaran divendres, dia 20 de gener, amb un concert al pavelló, amb els Get Alive i el dj local Naby. El concert començarà a les 22.00 h i l’entrada serà gratuïta.

Diumenge hi haurà la Fira, que començarà a partir de les 9 del matí, amb prop de 40 parades de diferents productes: mel, formatges, embotits, artesania… A les 10  hi haurà l’esmorzar solidari de pagès a la zona del Mas on tothom que vulgui podrà comprar un tiquet de 2 euros. L’esmorzar constarà de pa torrat i un “pinxo” de tres tipus de botifarra i vi de bóta.

La zona del Mas també oferirà una exposició – espai destinat a la vida a pagès, amb un paller que es construirà el divendres, carretes, eines del camp, mostra fotogràfica de cases de pagès, i dibuixos dels nens i nenes de l’escola Bressol i escola Xandri on mostraran la seva idea de la vida a pagès. Com cada any hi haurà també ponis i un carruatge que passejarà a nens i nenes i adults.

 A 2/4 d’11 del matí, es farà davant l’església, la benedicció d’animals i passant de cavalls. A partir de 2/4 d’11h del matí a la zona del Teatre Centre també es podrà practicar amb Bike Trial. L’activitat l’organitza l’entitat local Bike Trial SPT.

A la tarda i seguint amb la línea de cada any, al teatre Centre es farà el concert de fi de trimestre de l’Aula de Música.  


Galeries de fotos d'anys anteriors

Fira de Sant Sebastià, 2011

Fira de Sant Sebastià, 2010

Fira de Sant Sebastià, 2009