Espectacular increment de vendes de Bon Preu, tot i la crisi

La facturació de l'empresa ha crescut un 8,6% durant l'any 2011.

Redacció
07 de gener del 2012
La seva bona competitivitat, segons l'empresa, hauria aconseguit que els supermercats Bonpreu i Esclat i la seva cadena de benzineres, obtinguin un increment de vendes del 8.6% durant l'any 2011. La xifra de vendes ha superat el 697 milions d'euros, i la previsió és que quan la firma tanqui el seu exercici fiscal -que sempre aplica de març a febrer- superi els 700 milions. Durant la campanya de Nadal, les vendes han tingut un "bon comportament" segons un comunicat de premsa, i han estat determinants en el bon resultat anual obtingut.

Aquestes dades són abans d'¡IVA i, per tant, l'increment del 16% al 18% aplicat a aquest impost no afecta aquest increment, que hom pot qualificar d'espectacular tenint en compte l'atonia generalitzada que pateix el consum.

Actualment el grup compta amb un total de 152 supermercats Bonpreu i Esclat i 17 benzineres Esclatoil arreu de Catalunya. Després del creixement assolit l’any 2010 amb la incorporació d’una trentena d’establiments Intermarché, enguany l’empresa ha obert dos nous supermercats Bonpreu, a Girona i a Barcelona.