El voluntariat facilita el Saló de la Infància a Sant Pere de Torelló

Tot i la crisi, el municipi manté una iniciativa plenament consolidada.

Redacció Osona.com
05 de gener del 2012
El Saló de la Infància ha tingut una bona afluència de gent.
El Saló de la Infància ha tingut una bona afluència de gent. | Ajuntament de Sant Pere de Torelló
El Saló de la Infància ha tingut una bona afluència de gent. Foto: Ajuntament de Sant Pere de Torelló

Dilluns a les 16.00h s’obria per sisè any consecutiu el Saló de la Infància de Sant Pere de Torelló. Enguany, seguint amb l’estructura d’edicions anteriors, el certamen ha obert mig dia més i ha acaba aquest dijous al matí amb el taller de fanalets per anar a rebre els Reis de l’Orient.

La situació de crisi que afecta totes les administracions va fer trontollar l’existència aquest 2012 del Saló de la Infància, però l’esforç de monitors, entitats locals i tècnics municipals l’ha fet possible un any més. El Saló ha superat ja totes les expectatives, demostrant la seva consolidació amb la nombrosa assistència de públic.

El primer dia es van vendre ja 45 abonaments per tot el Saló a banda de les entrades individuals d’un sol dia que entre dilluns i dimarts van superar les 80. Això significa que, aquest dimarts, segon dia del Saló, ja hi havien passat més de 250 nens i nenes.

El preu del Saló era de 2€ el dia o de 5€ l’abonament per a tots els dies, i els menors de 3 anys tenien l’entrada gratuïta. Amb aquesta entrada els nens i nenes podien gaudir de tallers de maquillatge, papiroflèxia, jocs de taula, dibuix i pintura, contes, plastilina, ping-pong, badminton, inflable, diabolos, baldufes, jocs com la WII i la Play Station i un espai per a nens i nenes de fins a 3 anys.

Amb els ingressos de les entrades i abonaments queden coberts el 80% de les despeses d’aquest Saló i el 20% restant del cost, que correspondria a una part del monitoratge, queda cobert per la voluntarietat d’aquests monitors que aquest any han acceptat per tal de fer possible el Saló.

Així doncs, des de la regidoria de Cultura es mostren gratament satisfets del treball i esforç de monitors, membres de la Comissió de Festes de Sant Pere i tècnics municipals que han fet possible que Sant Pere de Torelló comptés un any més amb el Saló de la Infància.