Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran en tren a Torelló

Enguany, Melcior, Gaspar i Baltasar han avançat l’hora del programa.

Redacció Osona.com
03 de gener del 2012
Tot és a punt a Torelló per a l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags, Melcior, Gaspar i Baltasar, dijous vinent a la tarda, en una cavalcada que promet ser lluïda com en anys anteriors. La Comissió organitzadora de Reis ho té tot preparat per donar la benvinguda com cal als tres il•lustres personatges.

 Aquest dijous, 5 de gener, de dos quarts de 4 a dos quarts de 6 de la tarda, s’instal•larà el Campament Reial en tres ubicacions: la placeta d’en Pujol, la plaça de la Sardana i la plaça Joanot Martorell. Allà, els nens podran lliurar les seves cartes als emissaris reials. Des de dos quarts de 5 de la tarda, la rua d’Ali-Ben-Saïd farà un passant pels carrers del poble.

Aquest any, Melcior, Gaspar i Baltasar han avançat l’hora d’arribada, de manera que faran cap a Torelló a dos quarts de 7 de la tarda. Ses Majestats arribaran en el Tren Reial i seran rebuts per les autoritats municipals a l’estació, on es faran els parlaments de benvinguda. Posteriorment, la cavalcada farà un recorregut que començarà a la plaça de l’Estació i passant per l’avinguda de Rafael de Casanova, avinguda de la Generalitat, plaça Sant Fortià, carrer del Pont, placeta d’en Pujol, carrer Sant Miquel, passatge Barcelona, plaça Nova, passatge Onze de Setembre, carrer Mossèn Parassols, per acabar a la plaça de la Vila. Des del balcó de l’Ajuntament, Ses Majestats faran el seu discurs i s’adreçaran a tots els nens i nenes presents, abans de donar inici la nit més màgica.
Arxivat a