1 de 10

La revista de terror Les Males Herbes es presenta a Vic

Vetllada cultural amb propostes diverses a la Jazz Cava

per Redacció, 30 de desembre de 2011 a les 11:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de desembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La revista Les Males Herbes va néixer a principis del 2010, de la mà de l’osonenc Ramon Mas i el barceloní Pere Grament.  Avui divendres, 30 de desembre, a la Jazz Cava de Vic, Les Males Herbes organitza una vetllada que s’escaparà d’allò estrictament literari per convertir-se en una festa oberta a tothom. L'objectiu és celebrar l'aparició del seu cinquè número.

Es tracta d’una revista dedicada a editar narrativa inèdita (essencialment terror i ciència ficció) d’autors catalans actuals. En cinc números Les Males Herbes s’ha consolidat com una publicació de referència entre els aficionats al gènere de tot Catalunya i les Illes Balears, a més d’adquirir un prestigi creixent entre els amants de la literatura més irreverent; i no només per la seva línia temàtica, sinó també pel nivell literari dels seus col·laboradors i l’espectacularitat d'algunes de les seves portades.


Una publicació independent que sembla decidida a demostrar que la literatura catalana es pot fer d’una altra manera, i que, de moment, ha trobat una via rellevant  gràcies a autors emergents com Max Besora, Víctor Nubla, Jordi Nopca, Josep M. Argemí, Jordi Sanglas, Adrià Pujol, Roger Pelaies o els mateixos Ramon Mas i Pere Gramenet.

A part de la versió en paper, Les Males Herbes té un vessant virtual (http://www.lesmalesherbes.com) on publica diàriament articles i curiositats relacionades amb el gènere.

 
L’acte, que és gratuït, començarà a les 19:00 h amb l’actuació del showman i agitador Roger Pelaies, que obrirà la jornada amb una divertidíssima sessió de Bibliomància, on endevinarà el passat, el present i el futur dels assistents, fent servir com a oracle les pàgines de Les Males Herbes.


A les 20:00 h hi haurà un passi de la pel·lícula Ponty Pool, del director canadenc Bruce Mc Donald. Un film de culte inèdit al nostre país, que tracta sobre un virus que es transmet mitjançant el llenguatge.

Finalment, a partir de les 23:30 h, els editors de la revista alerten que punxaran discos de surf, punk, garatge i rock’n’roll per fer moure els malucs a tots els presents. 
Participació