Vic prepara la rebuda de la cavalcada de Reis

El patge reial recollirà cartes el dia de Cap d'Any

Redacció
29 de desembre del 2011
El proper dijous, dia 5, arribarà a Vic la Cavalcada dels Reis. Ses Magestats iniciaran el seguici per la ciutat a les 18.30h al passeig de la Generalitat i recorreran diversos carrers fins arribar a la Plaça Major. El recorregut serà aquest: Passeig de la Generalitat, Parc de Jaume Balmes, Rambla del Bisbat, Rambla dels Montcada, Rambla del Passeig, Rambla del Carme, Rambla de l’Hospital, C. del Dr. Junyent, C. Mossèn Gudiol, Pl. de l’Estació, C. Verdaguer i Plaça Major.

Unes 800 persones formen part de la cavalcada que aquest any tindrà una longitud d’un quilòmetre; a banda de distribuir-se una tona i mitja de caramels. Durant la cavalcada es cremaran quatre tones de llenya de pi.

El dia 1 de gener el carter reial de Ses Magestats els reis d’Orient serà a Vic per recollir les cartes dels nens i nenes de la ciutat. La recollida de cartes es farà a l’entrada de Casa Comella, el dia 1 de les 18.00 h a les 20.30 h. D’altra banda,, diverses associacions de veïns i veïnes de diferents barris de la ciutat també han coordinat la presència d’altres carters reials per poder atendre totes les peticions dels infants.

El divendres, dia de Reis (6 de gener), Ses Magestats acompanyats de l’alcalde, Josep M. Vila d’Abadal, faran diverses visites als hospitals, centres de dia i residències de la ciutat, com el Monestir de Santa Teresa (09.30h); Residència de les Germanes Josefines (09.45h); l’Hospital General de Vic (10.15 h); Residència El Nadal (10.45h); les Germanetes dels Pobres (11.30h); l’Hospital de la Santa Creu (12.00h); i la Residència Saïts (13.00h)
Arxivat a