Ocults torna a pujar a un escenari després de nou anys

La banda mallorquina escull Santa Eugènia de Berga per al seu retorn.

Redacció Osona.com
21 de desembre del 2011
Ocults
Ocults
Ocults

El grup mallorquí Ocults torna a Catalunya després de nou anys sense tocar i ha escollit Santa Eugènia de Berga per pujar de nou als escenaris. En aquest retorn tan esperat pels fans del grup els acompanyaran un altre autèntic fenomen de ses illes, Anegats, i el cantautor català Miquel del Roig. El pavelló del municipi osonenc acollirà el proper divendres 23 de desembre aquest triple concert que començarà a les 22:30 de la nit i acabarà amb una sessió de dj. Les entrades anticipades tenen un preu de 10 euros, mentre que si es compren a taquilla costaran 12. Ja es poden fer les reserves dels tiquets a través de [email protected] indicant nom, cognoms, dni  i el nombre d’entrades que es vol comprar.

Ocults és un grup històric de l’illa de Mallorca que durant un munt d’anys va omplir els escenaris d’arreu dels Països Catalans. Nascuts l’any 1985 de la mà dels germans Toni i Jaume Nicolau, aquests mallorquins van saber transmetre les ganes de viure que porten a sobre en forma de cançons que no deixen a ningú indiferent. La seva aparició fou l’any 1985 i després de 18 anys damunt els escenaris, els de Manacor van decidir aturar la seva carrera indefinidament. El retorn s’ha fet esperar gairebé nou anys però ara tornen amb força després d’anunciar que senten novament “la xispa” de la música en directe i alerten: “Prepareu sa pomada, que els peus ben aviat us faran mal!”

Amb nou discos al mercat, dels quals destaquen grans treballs com “Petites coses”, “Això va així” o l’exitós recopilatori “Ses millors cançons (1985-1996)”, i amb grans èxits com ‘Hola, Pilar’ o la fantàstica versió amb Lluís Llach del “País Petit”, Ocults farà el seu esperat retorn a Santa Eugènia de Berga, i ho farà amb una sorpresa, ja que possiblement es podran escoltar algunes de les cançons del nou disc que ja estan preparant.

La festa mallorquina de Santa Eugènia de Berga seguirà amb Anegats, un grup nascut l’any 1994 a Son Servera (Mallorca) de la mà d’una colla d’amics que de seguida es va caracteritzar per una música de caire festiu amb lletres divertides que parlaven d’amor i de la seva illa estimada. El Rock-folk d’Anegats traspua entusiasme pels quatre costats i en els últims temps s’han convertit en tot un fenomen i un referent a l’illa de Mallorca aquests darrers anys.

Conquerida l’illa i possiblement en el millor moment de la seva carrera musical, Anegats busca ara fer-se camí al Principat on de ben segur aconseguiran els objectius que es marquin gràcies a temes exitosos com “Es missatge és clar”, “Cada nit”, “Paraula de senyor” o “Corr!”, entre d’altres. Aquest any, Anegats ha publicat “Prova i error” (Blau/Discmedi), un treball directe, autèntic i reivindicatiu que els consolida a l’escena musical.

El cantautor Miquel del Roig serà qui donarà el tret de sortida al seguit de concerts que la nit del 23 de desembre omplirà el pavelló de Santa Eugènia de Berga. Amb “La Farola” per bandera i les seves personals versions de les millors cançons de la història de la música i del pop-rock català, aquest artista de l’Ametlla de Mar endollarà la guitarra i no s’aturarà fins que Anegats i Ocults trepitgin l’escenari!

Les entrades ja es poden comprar als següents punts de venda: El Quiosc (Santa Eugènia de Berga), La Martulina Divina i Muntanya de Llibres (Vic), Fotografia Taradell (Taradell), El Punt Jove de Gurb 'El Femer' (Gurb) i a Productes de la Terra (Barcelona).

Més informació