La Pilarín «convida» l'Albert

La ninotaire i el periodista comparteixen un cap de setmana a Vic. El programa es va emetre aquest dilluns per TV3.

Redacció Osona.com
20 de desembre del 2011
 

El programa "El convidat" d'Albert Om s'ha convertit en dues edicions en una de les estrenes de més èxit de la nova temporada de TV3, tant pels bons resultats d'audiència com per la valoració que en fan els espectadors de la seva qualitat. En aquesta segona edició, amb 13 programes més, el presentador taradellenc ha tornat en plena forma.

L'entrega d'aquest dilluns, dia 19 de desembre, estava dedicada a un dels personatges il•lustres vigatans: la Pilarín Bayés. El programa amb la popular ninotaire es va emetre ahir a les 22:30 hores. La gravació es va fer a Vic a principis d’estiu.

Durant aquests dos dies, Om va seguir amb la Pilarín tot allò que normalment fa durant un cap de setmana. Així, els espectadors van poder veure com la il•lustradora treballa al seu estudi, un dinar familiar de dissabte, amb tots els fills i néts, com va a missa el diumenge al matí a una petita església de la Calla o com passeja pel centre de Vic.

La filla de Pilarín Bayés, Marga Sala, ha comentat a Osona.com que la seva mare està “molt contenta i satisfeta” amb la gravació del programa. “Es va trobar molt còmode durant tot el cap de setmana, tot i que per la casa voltaven set o vuit persones, entre guionistes, productors, tècnics de so, càmeres...”, ha afegit.

Aneu al bloc de "El convidat" d'Albert Om




La Pilarín Bayés i l'Albert Om, en una imatge del programa. Foto: Bloc del programa 'El convidat'
Arxivat a