Nandu Jubany i Carles Gaig gestionaran dos restaurants a Andorra

Els dos xefs amb estrella Michelin es posen al capdavant dels fogons de l'exclusiu resort cinc estrelles Sport Hotel Hermitage & Spa de Soldeu.

Redacció Osona.com
02 de desembre del 2011
Nandu Jubany i Carles Gaig.
Nandu Jubany i Carles Gaig.
Nandu Jubany i Carles Gaig.
 
Des d’aquest dijous, els xefs Nandu Jubany i Carles Gaig han assumit la gestió dels restaurants de l’exclusiu resort cinc estrelles Sport Hotel Hermitage & Spa de Soldeu (Andorra). Coincidint amb l’inici de la temporada d’hivern, l’oferta gastronòmica de l’establiment s’ha renovat per complet, incorporant el coneixement i l’exquisidesa de dues estrelles Michelin.

Els dos cuiners s’han posat al capdavant dels fogons dels restaurants Origen i Arrels, de l’hotel, així com del Sol i Neu Club Hermitage, ubicat al peu de les pistes d’esquí de l’estació Grandvalira, que obre les seves portes en temporada alta. Des d’aquest 1 de desembre i fins al mes de maig, la gestió anirà a càrrec de Nandu Jubany, mentre que durant l’estiu i la tardor, l’assumirà Carles Gaig.

Els restaurants Origen i Arrels comptaran amb cartes diferents. Origen estarà orientat a la cuina gastronòmica, oferint un menú degustació i carta. En el cas d'Arrels, se centrarà principalment en la cuina tradicional catalana o, dit d’altre manera, cuina d'arrels.

“Ens fa molta il•lusió fer-nos càrrec dels dos restaurants d’aquest hotel, perquè és un projecte molt lligat al de Can Jubany”, diu el xef Nandu Jubany. “La nostra tasca no serà un simple assessorament, anirà més enllà perquè part del nostre equip estarà a l’Hermitage i portarà l’essència de la cuina de Jubany a Andorra”, afegeix.

Nandu Jubany i Carles Gaig mantenen des de fa anys una estreta relació, tant professional com personal, que els ha portat a assumir el repte conjunt de fer arribar la seva cuina a Andorra. Una relació que va començar en els inicis de Jubany en el món de la gastronomia, quan el xef osonenc solia cuinar al restaurant de Gaig en els seus dies festius. Després de col•laborar en nombroses iniciatives, el passat mes d’octubre els dos xefs van participar conjuntament a una nova edició del curs Science and Cooking, que s’imparteix a la prestigiosa universitat americana de Harvard.
 

Sobre l’Sport Hotel Hermitage & Spa

Aquest exclusiu establiment de cinc estrelles situat al poble de Soldeu (Andorra) ofereix una experiència inoblidable a qualsevol amant de la naturalesa que es vulgui perdre als Pirineus. El luxós resort es troba situat just davant del sector Soldeu, de l’estació d’esquí Grandvalira, i ofereix tots els serveis necessaris per gaudir dels esports d’hivern, des de guarda esquís i botigues de lloguer de material fins a activitats d’après-ski com motos de neu, vols panoràmics amb helicòpter i submarinisme d’altura.

L’hotel disposa de 120 suites equipades amb les últimes tecnologies, banyera hidromassatge i una decoració càlida amb lleugers tocs d’avantguarda, així com una extensa zona d’spa.