La Volta a Osona Clàssic Ral·li reuneix 120 cotxes històrics

El tram espectacle del Sucre, un dels grans atractius de la prova.

Redacció Osona.com
28 de novembre del 2011
El Sucre va acollir el tam espectacle de la Volta a Osona Clàssic Ral•li.
El Sucre va acollir el tam espectacle de la Volta a Osona Clàssic Ral•li. | Josep M. Costa
El Sucre va acollir el tam espectacle de la Volta a Osona Clàssic Ral•li. Foto: Josep M. Costa

Organitzada per la secció esportiva del Clàssic Motor del Bages, el passat dissabte 26 de novembre es va disputar la sisena edició de la Volta a Osona Clàssic Ral•li. Es tracta d’una cursa de regularitat amb vehicles històrics, amb sortida i final a Manlleu. La prova tenia un recorregut total de 380 quilòmetres i va passar per carreteres de les comarques d’Osona, la Selva i el Ripollès, amb tres seccions i 11 trams de qualificació especials. A més, es va disputar un tram espectacle a l'esplanada del Sucre de Vic, que va congregar molts espectadors.

Els guanyadors de la categoria B (cotxes amb instruments de navegació) van ser Josep Gubern i Jaume Pallarols. En la categoria A (amateurs, sense aparells de navegació) els vencedors van ser Jordi Danès i Jordi Vilaseca.

Aquesta era la tercera de les proves puntuables del nou campionat Copa Catalana de Regularitat, fet que ha garantit una gran inscripció, fins un total de 120 equips, el màxim permès per la FEVA. Hi han corregut vehicles de tot Catalunya, i també de França, Cantàbria i Madrid.

Per segon any Manlleu va ser el centre neuràlgic del ral•li, que tenia com a novetat que les verificacions de divendres i dissabte es van fer al pavelló municipal, mentre que el parc tancat i el pòdium de sortida era al Torrent Magí.