Els nens de Collsuspina ja no passaran fred a l’escola

El Departament d'Educació decideix instal•lar un nou sistema de calefacció al centre.

Redacció Osona.com
26 de novembre del 2011
Aquest dimarts, dia 22 de novembre, els alumnes de l'escola de Collsuspina, han rebut una visita inesperada. Una brigada de tècnics han començat la instal•lació d'unes bombes de calor d’aire i els corresponents splizers, per ordre del Departament d'Ensenyament.

La duresa dels hiverns i les baixes temperatures a les que havien de fer classe els alumnes de l'escola de Collsuspina havia convertit aquesta qüestió en un dels principals problemes del centre, segons havien expressat en vàries ocasions tant l'AMPA, com  els docents. L'equip de govern ja es va reunir el juliol passat amb el Departament d'Ensenyament, per parlar sobre aquest tema, i d'aquella reunió n'havia sortit el compromís d'estudiar vàries opcions per millorar les condicions ambientals, sobretot a l'hivern.

Finalment, i després de sospesar moltes opcions, el Departament ha decidit instal•lar unes bombes de calor, sistema inverter, per garantir  les condicions tèrmiques necessàries per les classes durant els matins d'hivern.

Tant els alumnes com els mestres, tota la comunitat educativa i l’Ajuntament han celebrat aquesta actuació del Departament.