Josep Salom s'estrena a la comarca com a diputat d'Esports

El representant de la Diputació de Barcelona visita Sant Quirze de Besora, Sant Hipòlit de Voltregà, Vic, Roda de Ter, Calldetenes i Centelles.

Redacció Osona.com
24 de novembre del 2011
Josep Salom ha visitat les instal·lacions de Sant Hipòlit de Voltregà.
Josep Salom ha visitat les instal·lacions de Sant Hipòlit de Voltregà. | Diputació de Barcelona
Josep Salom ha visitat les instal·lacions de Sant Hipòlit de Voltregà. Foto: Diputació de Barcelona

El diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona (i alcalde de Tona), Josep Salom, va visitar ahir Osona, amb un recorregut per diferents municipis de la comarca. En primer lloc, es va entrevistar a l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora amb la seva alcaldessa, la regidora d'Esports, i d’altres regidores del govern. En aquesta població es van tractar  diferents projectes i activitats del municipi i en concret s’acordà realitzar properament un assessorament sobre la piscina d’estiu que es va aprofitar per visitar.

Seguidament, Salom es va desplaçar a  Sant Hipòlit de Voltregà, on va mantenir una entrevista a l'Ajuntament amb l'alcalde, regidor d'esports i el president del Club Patí Voltregà. Tots plegats van visitar les instal•lacions esportives de municipi i van comentar temes esportius, relacionats amb el patí i d'altres disciplines.

Després, el diputat d’Esports va visitar Roda de Ter, on va ser rebut per l'alcalde i el regidor d’Esports, que va aprofitar per posar al dia Salom dels seus projectes en matèria esportiva. La comitiva va visitar les instal•lacions esportives del municipi i es van emplaçar a un proper assessorament en relació als vestuaris del camp de futbol i del pavelló del patí.

A l'inici de la tarda, Salom va mantenir una reunió de treball a Vic amb la regidora d'Esports i el gerent de l'Institut Municipal d'Esports, on van repassar les darreres actuacions acordades amb la capital de la comarca en temes esportius. Tot seguit, juntament amb la regidora, van atendre els mitjans de comunicació.

Salom va anunciar l’inici d’unes enquestes per valorar els hàbits esportius de la ciutadania. Aquestes es començaran a fer a partir del mes de gener, i estan subvencionades integrament per la Diputació de Barcelona. D’aquesta manera Vic disposarà d’un document base pel coneixement de l’índex i característiques de la pràctica físico-esportiva dels seus habitants.

També va fer pública la subvenció de 12.000 euros que es destinaran a la rehabilitació dels vestidors externes del club Atlètic Vic,  que actualment es troben en mal estat degut a les humitats. Per últim, també s’ha adherit, com a Diputació de Barcelona, a Vic Ciutat del Bàsquet Català 2011.

Finalitzada la roda de premsa, Salom va visitar Calldetenes, on l'alcalde, el regidor d'Esports i d’altres regidors de govern li van manifestar les seves inquietuds en relació a algunes obres pendents d’anteriors mandats en el municipi. Tots junts van visitar les obres del pavelló i el teatre municipal. Es va acordar, en relació al pavelló, fer un assessorament i treball conjunt de redimensió per a l’activitat esportiva en aquesta instal•lació, amb els recursos possibles.

Finalment la visita es va traslladar a Centelles, on Salom va ser rebut a l'Ajuntament per l'alcalde, amb qui va comentar els nous projectes esportius del municipi. I acte seguit es mantingué una reunió amb els  municipis d’Aiguafreda, Sant Martí de Centelles, Seva, Centelles, Tagamanent, Balenyà i Tona  pel tema agrupació municipal de serveis esportius a l’Alt Congost - Eix C-17.

Josep Salom s'ha entrevistat amb l'alcalde de Centelles, Miquel Arisa Foto: Diputació de Barcelona