La Volta a Osona Clàssic Ral•li reuneix 120 vehicles històrics

El centre neuràlgic s’ubicarà a Manlleu i Vic acollirà un tram espectacle.

Redacció Osona.com
23 de novembre del 2011
Un dels participants que aquest dissabte van sortir de Manlleu.
Un dels participants que aquest dissabte van sortir de Manlleu. | Xevi Mas
Un dels participants de l'any passat, sortint de Manlleu. Foto: Xevi Mas

Organitzada per la secció esportiva del Clàssic Motor del Bages, el proper dissabte 26 de novembre es disputarà la sisena edició de la Volta a Osona Clàssic Ral•li. Es tracta d’una cursa de regularitat amb vehicles històrics, amb sortida i final a Manlleu. La prova té un recorregut total de 380 quilòmetres i passa per carreteres de les comarques d’Osona, la Selva i el Ripollès, amb tres seccions i 11 trams de qualificació especials més un tram espectacle al recinte firal d’El Sucre de Vic.

La presentació de la cursa va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de la ciutat de Manlleu. A l’acte, els membres del Clàssic Motor Club del Bages, Emili Calvo, Roger Grandia i Lluís Arimany, van explicar els detalls d’aquesta prova que es desenvoluparà per carreteres obertes al trànsit, i durant la qual els pilots han de respectar les normes de circulació i no superar els 50 km/h de velocitat mitjana.

Aquesta serà la tercera de les proves puntuables del nou campionat Copa Catalana de Regularitat, fet que ha garantit una gran inscripció, fins un total de 120 equips, el màxim permès per la FEVA. Hi correran vehicles de tot Catalunya, i també de França, Cantàbria i Madrid.

Per segon any Manlleu serà el centre neuràlgic del ral•li, que té com a novetat que les verificacions de divendres i dissabte es faran al pavelló municipal, mentre que el parc tancat i el pòdium de sortida seran al Torrent Magí. Des d’aquest punt sortirà el primer vehicle a un quart de 12 del matí. El tram espectacle del Sucre de Vic, començarà a un quart de 3 de la tarda.

Més informació i horaris




Galeries de fotos:

Edició 2010

Edició 2008

Edició 2007

Arxivat a