La 3a Trobada Empresarial se centra en la innovació

La jornada tindrà lloc aquest dijous a Vic.

Redacció Osona.com
22 de novembre del 2011
Sota el títol “Innovar a través de les persones”, el dijous, 24 de novembre, tindrà lloc la 3a Trobada Empresarial a la sala Coll i Bardolet de l’edifici el Sucre de Vic. Una bona comunicació i relació de l’empresa, el personal i la societat que ens envolta permet obtenir nombrosos avantatges productius (constància, implicació i esforç de superació), avantatges econòmics (ajuts, subvencions i bonificacions) i avantatges socials (imatge corporativa i cultura empresarial), factors clau per aconseguir un creixement futur sostingut i per generar noves oportunitats.

La jornada iniciarà a les 9;00 h amb la presentació de l’acte a càrrec del degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVIC, Antoni Soy. Tot seguit, l’expert en Comunicació, marketing i RRHH, Joan Elias Monclús, parlarà sobre com innovar a través de les persones. A continuació, hi haurà una taula rodona on diverses empreses i entitats explicaran la seva experiència i bones pràctiques pel que fa a la incorporació al mercat laboral de persones amb discapacitat intel•lectual, física, sensorial, discapacitat derivada de malaltia mental o persones en risc d’exclusió social. La taula rodona serà moderada per Ricard Aceves Torrents, representant de XEISO i director general de l’Associació Sant Tomàs-PARMO, i hi participaran:

- La Farga Group, a càrrec del Pilar Codina, responsable de l’àrea de desenvolupament de persones de la Farga Lacambra.
- Mecanitzats de la Fusta Kim SL, a càrrec deJoaquim Feixas, administrador.
- Consorci Hospitalari de Vic, a càrrec d’Isabel Ramon, responsable de la implantació del Pla de responsabilitat social.
- SOME SA, a càrrec de Pere Martínez, director industrial.

Les Trobades Empresarials estan organitzades per l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic), la Universitat de Vic (UVic), Unnim i la delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona. En aquesta ocasió es compta amb la col•laboració de XEISO, la Xarxa d’Entitats d’Inserció Sociolaboral d’Osona formada per: Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO), Associació Sant Tomàs PARMO, Associació Tapís, Càritas Diocesana de Vic, Centre Especial de Treball Calandra sccl, Creu Roja a Osona, Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona i Fundació Humanitària Dr. Trueta

Les Trobades Empresarials compten amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Departament d’Empresa i Comunicació, i el Fons Social Europeu.

La inscripció és gratuïta, per més informació podeu consultar el web www.vicempren.cat/la-creacio/jornades o al telèfon 93 883 31 00.
Arxivat a