La festa major de Tona es queda sense Fira de la Pesseta

Joan Rovira, l’impulsor del certamen, considera que no hi ha massa interès per donar continuïtat a la proposta.

Redacció Osona.com
18 de novembre del 2011
Fira Joc Joc de Tona
Fira Joc Joc de Tona | osona.com


La festa major de Tona arrenca aquest cap de setmana amb diversos actes: una xerrada, jocs a la ludoteca, la tradicional baixada de carretons i la trobada de plaques de cava. Els actes s’allargaran fins al 8 de desembre.

El dia fort del programa tornarà a ser el diumenge 27 de novembre, on es concentrarà la Fira d’entitats, les botigues al carrer i la Fira Joc-Joc. Enguany, però, cau del programa la Fira de la Pesseta, que hauria complert la seva 31a edició.

L’impulsor de la fira, Joan Rovira, ha desestimat organitzar-la aquest any. Rovira, que ha ofert sempre els seus jocs d’una manera desinteressada, considera que ni el poble ni l’Ajuntament han mostrat massa interès en donar continuïtat a la proposta. “L’any passat no hi havia gent de Tona, l’Ajuntament no va aparèixer per enlloc ni em van dir res, a La Revistona no va sortir publicat res...  Per què ho haig de fer si no interessa?”, es pregunta Rovira.

“A mi ja m’agradava fer-la. Vull ser agraït al meu poble”, continua. Rovira explica també que va rebre una carta de l’alcalde demanant-li que reconsiderés la seva postura i la va respondre. “Però ningú ha insistit més ni ha dit res”, es lamenta.

Sense la Fira de la Pesseta, el gran atractiu de la festa major serà la Fira Joc-Joc, que enguany es trasllada al pavelló municipal d’esports. El certamen es presenta amb moltes novetats, segons els seus organitzadors. Hi haurà una cinquantena d’espais dedicats als jocs. Es comptarà amb la participació de 36 entitats diferents.

Més informació de la Fira Joc-Joc

Programa de la festa major





Galeries de fotos:
- FiraJocjoc (2010)
- Fira Jocjoc i Fira d'entitats (2010)
- Festa Major de Sant Andreu (2009)
- Trobada de cotxes antics (2008)
- Fira Jocjoc i Fira d'entitats (2008)
- Festa major de Sant Andreu (2007)
- Fira Jocjoc i Fira de la Pesseta (2006)
Arxivat a