Moratalla, Fusté i Reixach «s’enganxen» al futbol

Els exjugadors del Barça seran aquest divendres a Taradell.

Redacció Osona.com
17 de novembre del 2011
Taradell acollirà divendres 18 de novembre la jornada Enganxa’t a l’esport, una iniciativa de l’Agrupació Barça Jugadors per promoure l’activitat esportiva i prevenir el consum de drogues. Amb la col•laboració de l’Ajuntament de Taradell, la iniciativa vol fomentar l’esport com a factor de protecció del consum problemàtic de drogues, així com l’adquisició d’hàbits saludables.

En aquesta ocasió seran Josep Moratalla, Josep M. Fusté i Carles Reixach, els exjugadors que protagonitzaran les activitats de la jornada. Hi haurà dues activitats: una xerrada de Josep Moratalla dirigida a joves esportistes dels clubs esportius del poble, i una taula rodona dirigida al públic adult i oberta a tothom, a partir de les 20:00 hores al Centre Cultural Costa i Font.

L’Agrupació Barça Jugadors va posar en marxa el projecte Enganxa’t a l’esport l’any 2006, amb la col.laboració del Departament de Salut i de l’Obra Social La Caixa. Es dóna el cas que Taradell va ser la primera localitat que va acollir l’Enganxa’t a l’esport. Des d’aleshores aquest projecte de l’Agrupació ha visitat més de 50 localitats catalanes, entre les que també hi ha Vic, Manlleu, Sant Hipòlit de Voltregà, Centelles i Roda de Ter, totes a elles a la comarca d’Osona.
Arxivat a