La crisi obliga a reformular un altre cop la Fira de la Muntanya de Vic

El certamen se celebra aquest fi de setmana al recinte firal del Sucre amb la intenció de donar continuïtat a l’edició anterior, tot i que en un format molt més auster.

Redacció Osona.com
13 de novembre del 2011
La Fira de la Muntanya de Vic ha obert les portes aquest divendres.
La Fira de la Muntanya de Vic ha obert les portes aquest divendres. | Adrià Costa
Escalada a la xemaneia del sucre. Foto: Adrià Costa

Aquest divendres, dia 11 de novembre, ha començat la 31a edició de la Fira de la Muntanya de Vic.  El certamen se celebra al recinte firal de Vic fins aquest diumenge, 13 de novembre, i acull una trentena d’expositors de diferents disciplines, tots ells relacionats amb el món de l’esport: turisme, institucions, botigues de material esportiu, pistes d’esquí i editorials.

La Fira de la Muntanya és un espai on la indústria turística i esportiva de muntanya conviu amb els professionals amateurs i aficionats al lleure de muntanya, per promocionar els serveis i productes del lleure a la muntanya. Al llarg dels tres dies, una any més la fira compta amb el Mercat d’Ocasió, la presentació de material de la nova temporada i conferències.

Segons la regidora de Fires i Mercats, Montserrat Rovira, es tracta d’una fira “que vol donar continuïtat a l’edició anterior però amb un format més petit, un plantejament adaptat a les noves necessitats econòmiques actuals”. El certamen es va reformular l’any passat , sota el nom de Mercat de Muntanya Activa de Vic.

El pressupost per la fira s'ha reduït uns 20.000 euros en relació a l'any anterior i se situa en els 40.000 euros. L'any passat es van programa un centenar d'activitats paral·leles i enguany s'han quedat en una quinzena. Entre aquestes, destaquen l’escalada, travessa d’un pont tibetà, passeig amb poni, burricleta o tir amb arc.

Per la seva banda, el gerent de l’ImpeVic, Xavier Mercadal, afirma que “és un model digne i amb totes les qualitats de fira”. I afegeix: “Els visitants no només podran observar, sinó que també es podran provar les diverses activitats proposades”.

Per últim, Jaume Bosch, remarca que “volem donar suport a la fira, ja que contempla un gran ventall de possibilitats”. Bosch ha insistit que donen molta importància al Mercat d’Ocasió, perquè marca l’inici a la nova temporada d’esquí.

Horari: de les 10 del matí a les 8 del vespre.

Dossier de premsa de la fira

Tota la informació de la fira



----------------------

Galeries de fotos:

Fira de la Muntanya 2 (2011)

Fira de la Muntanya 1 (2011)

Zona Enduro (2010)

Mercat de Muntanya Activa (2010)

Saló de la Muntanya (2008)

Campionat del Saló de la Muntanya d'escalada de dificultat (2008)

Marxa btt, a Vic (2007)

Saló de la Muntanya (2007)

Saló de la Muntanya (2006)

Saló de la Muntanya (2005)





 La Fira de la Muntanya de Vic ha obert les portes aquest divendres. Foto: Adrià Costa
Arxivat a