La Fira de la Muntanya de Vic obre les portes amb un format molt més auster

El certamen pretén donar continuïtat a l’edició anterior, tot adaptant-se a l'actual conjuntura econòmica.

Redacció Osona.com
11 de novembre del 2011
Mercat de la Muntanya Activa.
Mercat de la Muntanya Activa. | Xevi Mas
Escalada a dins del recinte firal del Sucre, l'any passat. Foto: Xevi Mas.

Aquest divendres, dia 11 de novembre, comença la 31a edició de la Fira de la Muntanya de Vic.  El certamen se celebrarà al recinte firal de Vic fins al diumenge, 13 de novembre, i acollirà una trentena d’expositors de diferents disciplines, tots ells relacionats amb el món de l’esport: turisme, institucions, botigues de material esportiu, pistes d’esquí i editorials.

La inauguració tindrà lloc avui a les 5 de la tarda. El certamen tancarà les portes cada dia a les 8 del vespre. Dissabte i diumenge, s'obrirà a les 10 del matí.

La Fira de la Muntanya és un espai on la indústria turística i esportiva de muntanya conviu amb els professionals amateurs i aficionats al lleure de muntanya, per promocionar els serveis i productes del lleure a la muntanya. Al llarg dels tres dies, una any més la fira comptarà amb el Mercat d’Ocasió, la presentació de material de la nova temporada, conferències i un món d’activitats per a poder participar. Entre aquestes activitats destaquen l’escalada, travessa d’un pont tibetà, passeig amb poni, burricleta o tir amb arc, entre d'altres.

Segons la regidora de Fires i Mercats, Montserrat Rovira, es tracta d’una fira “que vol donar continuïtat a l’edició anterior però amb un format més petit, un plantejament adaptat a les noves necessitats econòmiques actuals”. El certamen es va reformular l’any passat, sota el nom de Mercat de Muntanya Activa de Vic.

Per la seva banda, el gerent de l’ImpeVic, Xavier Mercadal, ha afirmat que “és un model digne i amb totes les qualitats de fira”. I afegeix: “Els visitants no només podran observar, sinó que també es podran provar les diverses activitats proposades”.

Per últim, Jaume Bosch, ha conclòs remarcant que “volem donar suport a la fira, ja que contempla un gran ventall de possibilitats”. Bosch ha insistit que donen molta importància al Mercat d’Ocasió, perquè marca l’inici a la nova temporada d’esquí.

Dossier de premsa de la fira

Tota la informació de la fira



----------------------
Galeries de fotos d'edicions anteriors del Saló de Muntanya

Zona Enduro (2010)

Mercat de Muntanya Activa (2010)

Saló de la Muntanya (2008)

Campionat del Saló de la Muntanya d'escalada de dificultat (2008)

Marxa btt, a Vic (2007)

Saló de la Muntanya (2007)

Saló de la Muntanya (2006)

Saló de la Muntanya (2005)

 

Mercat de la Muntanya Activa. Foto: Xevi Mas
Arxivat a