El pàrquing de la plaça de Manlleu obre les seves portes

Aquest dissabte es presentarà l’equipament a la població, amb una jornada de portes obertes. Dilluns es posarà en marxa.

Redacció Osona.com
04 de novembre del 2011
El pàrquing de la plaça Fra Bernadí.
El pàrquing de la plaça Fra Bernadí. | Adrià Costa
El pàrquing de la plaça Fra Bernadí. Foto: Adrià Costa

El pàrquing de la Fra Bernadí de Manlleu ja està enllestit i s'obrirà al públic el proper dilluns, dia 7 de novembre.  Durant tot el mes de novembre, l’aparcament de vehicles serà gratuït. A partir de desembre es començarà a cobrar.

Dos dies abans de l’obertura, aquest dissabte 5 de novembre, es farà una jornada de portes obertes per visitar a peu l’equipament, que servirà per “presentar el pàrquing als veïns”, segons el regidor d'Urbanisme, Pep Mas. L’accés peatonal estarà permès de les 5 a les 8 de la tarda. No hi ha prevista cap altra jornada oficial d’inauguració.

L’obertura de l’aparcament ha complert, més o menys, els terminis previstos. Fa uns mesos,  l’empresa executora va anunciar que potser es podria avançar unes setmanes l’estrena, però llavors va rectificar, a causa de les dificultats tècniques de construcció d’alguna part de l’equipament.

El pàrquing compta amb dues plantes i un total de 270 places, cadascuna amb una amplada més ampla de l’estàndard normal (fan 2.40 metres d’ample). L'equipament compta amb una trentena de places per a motos, un lloc reservat per a bicicletes i un altre per a cotxes elèctrics, amb endolls de recàrrega inclosos.

----------------
Galeries de fotos de les obres:

7 (juny/octubre 2011)

6 (març/maig 2011)

5 (febrer/març 2011)

4 (gener/febrer 2011)

3 (desembre 2010/gener 2011)

2 (octubre/novembre 2010)

1 (setembre/octubre 2010)

Recull de totes les notícies publicades del projecte, des de l'abril del 2007

Arxivat a