El Moscou de Torelló arrenca un novembre trepidant

Propostes per a tots els gustos, amb Dj Murphy, Els Pets, La Pegatina, Non Servium i No use for a name.

Redacció Osona.com
04 de novembre del 2011
La pegatina
La pegatina
La Pegatina

El Moscou de Torelló arrenca aquest divendres una programació de luxe, amb potents propostes per a tots els gustos. Dj Murphy, Els Pets, La Pegatina, Non Servium i No use for a name són les apostes de la sala per aquest mes de novembre.

L’espectacle comença aquest divendres, 4 de novembre, amb la visita del Dj Murphy, considerat el millor deejay al Brasil i com un dels 10 millors deejays internacionals a Alemanya. Ha estat un dels caps de cartells del festival Monegros i està considerat un dels deejays més sol•licitats en l'escena europea per la seva magistral manera de punxar.

El següent cap de setmana, el Moscou comptarà amb el concert de Els Pets, que aquest any estan fent la seva 25a gira. El grup oferirà un concert on compartirà amb el públic les 25 cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria.

Pels que els agradi ballar a ritme de rumba, podran assistir al concert de La Pegatina. Aquest grup de Montcada i Reixac junt amb el grup Malakaton, faran que el públic gaudeixi d'una nit de mestissatge. En aquests moments, la formació està de gira per Xina.

Finalment, el divendres 25 actuarà el grup Non Servium. Amb quasi 15 anys de trajectòria aquest grup farà sonar el seu punk potent i brutal.

I per tancar un mes ple de música, el grup californià No use for a name actuarà el dia 27. Aquest grup creat a finals dels 80 és una de les formacions mítiques de punk rock.

Més informació i compra d’entrades

Arxivat a