Manlleu es resisteix a perdre la biblioteca

Unes 250 persones es concentren davant de l'Ajuntament per reclamar l'equipament. L'alcalde no descarta un ple extraordinari per reconsiderar la situació.

Redacció Osona.com
02 de novembre del 2011
Unes 250 persones s'han concentrat aquest dimarts a la plaça Fra Bernadí per reclamar una nova biblioteca.
Unes 250 persones s'han concentrat aquest dimarts a la plaça Fra Bernadí per reclamar una nova biblioteca. | Adrià Costa
Unes 250 persones s'han concentrat aquest dimarts a la plaça Fra Bernadí per reclamar una nova biblioteca. Foto: Adrià Costa

Unes 250 persones s’han concentrat aquest dimarts a les 7 de la tarda davant de l’Ajuntament de Manlleu per reclamar la biblioteca. La construcció de l’equipament es va desestimar en el passat ple, amb el vot en contra dels tres partits de l’oposició (PSC, CiU i PxC)

La concentració va ser convocada a través de les xarxes socials i de missatges SMS, per un grup de ciutadans que s’autoanomenen Moviment Popular de Manlleu. L’acte ha tingut lloc sota el lema "Volem la bilbioteca i l'arxiu per a Manlleu" i  ha comptat amb veïns, personal de les biblioteques i membres de l’equip de govern, entre els que hi havia l’alcalde, Pere Prat (ERC), i el regidor de Promoció Econòmica, Josep M. Anglada. També ha destacat la presència de l'exalcalde socialista Ramon Sitjà.

Precisament, Pere Prat, en declaracions posteriors als mitjans de comunicació, ha explicat que no dóna per tancat el projecte de la biblioteca i que no es descarta convocar un ple extraordinari  per tornar a debatre el tema i evitar que es perdin les subvencions i els crèdits que ja estan atorgats. En aquests moments, l’equip de govern està en negociacions amb PSC i CiU.

Tota la informació de la polèmica de la biblioteca

Arxivat a