Carles Mundó encapçala de nou la llista d'ERC a Gurb

Redacció
27 d'abril del 2007
 
La candidatura està formada per les persones següents:
 
1. Carles Mundó i Blanch, nascut a Gurb, ha viscut i crescut a pagès i coneix bé el sector agrícola i ramader. És advocat en exercici. Ha estat cap del Gabinet de la consellera d'Educació (2003-06) i actualment és cap del Gabinet del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació. Ha estat regidor de l'Ajuntament de Gurb durant dues legislatures (1999-2007) i s'ha fet càrrec de les àrees de Cultura, Habitatge i Joventut. Ha treballat per tirar endavant la primera promoció d'habitatges de protecció oficial, per crear l'Escola Municipal de Música de Gurb, per editar el llibre d'història "Gurb, un poble arrelat a la terra", per signar un conveni d'ampliació del CEIP Les Escoles d'una a dues línies (pel qual l'Ajuntament rebrà quasi dos milions d'euros de la Conselleria d'Educació) i, entre altres gestions, ha aconseguit ajuts pel Casal de la Gent gran. També ha contribuït a dinamitzar l'activitat cultural del municipi i ha treballat activament amb tot l'equip de Govern per fer possible els objectius acordats entre els dos grups municipals amb representació a l'Ajuntament.
 
2. Josep Soler i Orra. És economista i treballa en una caixa d'estalvis. És regidor de Governació i Serveis i membre de la comissió de festes del barri de l'Amistat.
 
3. Joan Amblàs i Corretja.  És pagès. Ha estat president de la colla castellera Nyerros de la Plana i forma part de la comissió festes de Gurb.
 
4. Jaume Pou i Arumí.  És responsable de compres. en una empresa de pinsos. Membre del grup de teatre Set i Mig.
 
5. Santi Bellver i Pastor.  És comercial en el sector de la construcció. Viu a Serrabonica i és membre de la Junta de l'Escola Municipal de Música de Gurb.
 
6. Eva Blancafort i Camps. És mestra de primària i llicenciada en Psicopedagogia. Membre de la comissió de festes de Gurb. Ha organitzat casals per infants i joves a Gurb.
 
7. Eduard Solà i Arumí. És pagès, a Granollers de la Plana. És regidor de Medi Ambient i Coordinador nacional de la Unió de Joves Pagesos.
 
8. Josep Solé i Targarona. És mecànic jubilat. Fou regidor en dues legislatures (1999-2003). És membre de la comissió de festes del barri de l'Amistat.
 
9. Maria Vall i Fornell.  És mestra al CEIP Les Escoles de Gurb. Des de fa uns anys forma part del jurat del concurs literari de Gurb.
 
10. Ignasi Bosch i Solà. És estudiant de ciències polítiques i de l'Administració i està vinculat a diverses entitats i associacions.
 
11. Lídia Vila i Sala. És llicenciada en Filologia catalana i en Documentació. Treballa com a documentalista en una empresa de serveis ambientals.
 
Suplents:
 
12. Jordi Franquesa i Farrés. Treballa en informàtica. És regidor d'Esports (1999-2007). Viu a Sant Julià Sassorba i col•labora amb la junta de la Parròquia.
 
13. Josep Parés i Casas. És pagès i ramader, a la Casanova del Nadal. Forma part de la comissió de festes de Gurb.
 
14. Alba Torreblanca i Pujol.  És estudiant d'Història de l'art a la Universitat de Barcelona. Viu a Prixana.
 
15. Pere Tona i Arqués.  Treballa en el sector de les pintures i està vinculat a la ramaderia. Sempre ha format part d'entitats catalanistes. 
 
16. Bonaventura Homs i Pairó. És mecànic torner en el sector metal•lúrgic. Sempre ha estat vinculat a entitats socials.
 
17. Pere Molist i Bover. És enginyer tècnic agrícola i treballa en una empresa del sector agroalimentari. Viu a Granollers de la Plana.
 
18. Bernat Bigas i Aumatell. Jubilat. Havia treballat en el sector de la construcció. Està vinculat al món esportiu de la comarca.
 
19. Josep Tió i Casacuberta.  És professor de llengua catalana a la Universitat de Vic. Fou l'editor del llibre d'història "Gurb, un poble arrelat a la terra".
 
20. Pere Farrés i Arderiu.  És professor de literatura catalana a la Universitat de Barcelona. Ha col•laborat en l'organització d'activitats culturals a Gurb.
 
21. Antoni Anguera i Puig. És fotògraf i muntanyenc. Va ser president de la Unió Excursionista de Vic i sempre ha participat en entitats culturals i esportives.