El PSC Osona participa activament en un debat obert a tota la militància

Els abusos al sector carni o l’augment del frau fiscal, algunes de les reivindicacions dels socialistes osonencs.

Redacció Osona.com
14 d'octubre del 2011
Aquest dimecres, dia 13 d'octubre, a les 18:00 h., el PSC va celebrar a Barcelona el debat "Tenim alternativa" dins del marc de l’etapa de reflexió oberta en el partit. L’acte, adreçat a simpatitzants i militants socialistes, va comptar amb diversos ponents, que es van centrar en la crisi econòmica i en la necessitat de crear ocupació.

La iniciativa tenia com a novetat que es podia seguir des de les seccions locals territorials, a través de vídeoconferència i de les xarxes socials, sobretot a través del Twitter i el hashtag #tenimalternativa.

La secció local del PSC Osona també va participar en el debat. A la seu social del partit es van concentrar una vintena de militants socialistes a la comarca, entre els que hi havia els alcaldes Miquel Arisa, Sergi Vilamala i Xavier Vilamala i representants dels ajuntaments de Balenyà, Manlleu, Roda de Ter i Vilanova de Sau, entre d’altres.

El PSC Osona, a través del seu Twitter, vn fer diverses aportacions al debat, com les reivindicacions del sector carni, on es contracten autònoms que fan jornades que excedeixen amb escreix les hores laborals permeses.  Els socialistes osonencs també van incidir en la necessitat d’acotar el frau fiscal i van posar en dubte la retallada dels serveis públics per garantir la viabilitat de l’estat del benestar.

L’experiència ha resultat molt satisfactòria, consideren des del PSC Osona. “És molt positiu que s’hagi pogut participar des del territori en un acte tan important com aquest”, explica Josep Paré, secretari de Finances del PSC Osona i candidat al congrés dels Diputats (al número 21 de la candidatura de Barcelona). “A més, s’han aprofitat les oportunitats que ens ofereixen les noves tecnologies”, afegeix.

Més informació del debat