Tots a córrer!

Les Curses Atlètiques de Roda de Ter reuneixen gairebé 1.000 atletes.

Redacció Osona.com
10 d'octubre del 2011
Sortida de la Mitja Marató de Roda de Ter.
Sortida de la Mitja Marató de Roda de Ter. | Joan Parera
Sortida de la Mitja Marató de Roda de Ter. Foto: Joan Parera

Roda de Ter es va convertir en la capital de l’atletisme el passat diumenge, dia 9 d’octubre, amb la celebració de les Curses Atlètiques, organitzades per la Comissió Atlètica Roda.

Les Curses Atlètiques del 2011 han estat una de les edicions més concorregudes dels últims anys, amb 800 inscrits entre la XXVIII Mitja Marató i la XV Cursa de 10 km. Cal destacar també l’alta participació al Cros Escolar, que arribava a la XIII edició, amb més de 140 inscrits. El bon temps va acompanyar durant tot el diumenge, amb un sol radiant, molt diferent a l’edició de l’any passat en la que va ploure durant tot el matí.

Els guanyadors de la Mitja Marató van ser Sergio Enríquez, Hasna Bahom i Òscar Jiménez, en els categories masculina, femenina i en cadira de rodes. En la Cursa de 10 km, els vencedors van ser Abel Casalí i Esther Montosa.

Els participants al Cros Escolar van fer la sortida a 1/4 de 10 del matí i les curses dels grans ho va fer a 2/4 d’11. Les Curses Atlètiques van acabar als volts de les 2 del migdia, amb l’entrega de premis que es va fer al pavelló municipal d’esports. Abans de l’entrega de premis, es va fer un minut de silenci en record al rodenc Dani Arqués, que va morir el divendres 30 de setembre, i que havia estat col•laborador de la Comissió Atlètica Roda.

Classificacions de les curses

Díptic informatiu de les curses

Arxivat a