Manlleu reprèn el programa d’intercanvi de serveis

Temps x Temps s’inicia amb un taller de danses.

Redacció osona.com
05 d'octubre del 2011
El programa Temps x Temps de Manlleu és un programa d’intercanvi de serveis entre les persones. Aquesta serà la tercera temporada del programa i per inaugurar-la s’organitza el taller “Les Danses del Món”. El taller es farà el divendres 7 d’octubre a les 15 h al Casal Cívic Frederica Montseny.

L’activitat té per objectiu crear un espai de trobada entre totes les persones participants, fer difusió del programa per tal d’incorporar a nous usuaris i donar continuïtat a les trobades i activitats que s’han anat realitzant durant aquest any: L’exposició fotogràfica "Moments Compartits", la taula rodona "Ciutats Compartides" i ara el taller "Les Danses del Món".

L’entitat responsable de conduir l’activitat és Artixoc. En un ambient de festa, cada professor farà una petita demostració d’un ball, i explicarà el seu origen i el seu significat.  Es podrà gaudir dels balls llatins, dels sud-saharians, dels de l’Europa de l’est, i com no, de la sardana. El taller està pensat perquè la gent s’animi a ballar i participi al màxim de l’activitat.

El Temps x Temps és fruit del treball transversal de diferents àrees de l’Ajuntament de Manlleu. Hi participa l’Oficina de Promoció Econòmica a través d’El Canal,  el Pla de Gestió de la Diversitat i el Mòdul de Treball als Barris.  Actualment, ja som quasi 150 persones al TxT i a dia d’avui ja s’han realitzat quasi 470 intercanvis.

Si us voleu sumar a aquest projecte de Manlleu us podeu adreçar a:  l’Escola d’Adults de Manlleu els dijous de 16 a 20 hores (Plaça Llevant, número 3,), podeu trucar al 93 850 65 00 i demanar una entrevista amb la responsable Teresa Llimós o podeu consultar el blog del Temps x Temps: http://tempsxtemps.blogspot.com/
Arxivat a