Matthew Tree obrirà els actes del Correllengua a Roda de Ter

L’escriptor i col•laborador de Nació Digital presentarà el seu darrer llibre.

Redacció osona.com
12 d'octubre del 2011
\"Amb el català vaig deixar de banda problemes literaris que tenia amb l'anglès\".
\"Amb el català vaig deixar de banda problemes literaris que tenia amb l'anglès\". | Diego Giménez
Matthew Tree, amb el seu darrer llibre. Foto: Diego Giménez

Durant els dies 14, 15 i 16 d'octubre s'han organitzat diversos actes a Roda de Ter en motiu del Corrallengua 2011, com el concert amb Obeses i Brams, un concurs popular i la representació del musical “Company”, entre d'altres.

El divendres 14 d’octubre comencen els actes del Correllengua 2011 amb la presentació del llibre “Com explicar aquest país als estrangers”, a càrrec del seu autor Matthew Tree, col•laborador habitual de la secció d’opinió de Nació Digital.

El dissabte 15 d’octubre, a les 5 de la tarda, continuaran les activitats previstes amb el II Gran Concurs Popular del Correllengua, que tindrà lloc a la plaça Major. Aquest és un acte divertit, tant per a aquells que participen com per als espectadors, i que permet a equips, formats per menuts i grans, demostrar les seves habilitats en llengua i cultura catalana. Us podeu inscriure a l'equipament juvenil de l'Espai, fins el 14 d'octubre. A les 9 del vespre, hi haurà sopar i quina popular, que serà el preludi d’un gran concert, a partir de les 12 de la nit, a càrrec del grup osonenc Obeses, que presentaran el seu primer disc “Obesisme Il•lustrat”, i l’actuació de Brams, un grup ja consolidat que, després de 20 anys i 11 discos a l’esquena, presentaran el seu darrer disc “Oferta de diàleg” i faran un repàs de les millors cançons de la seva dilatada carrera. La vetllada acabarà amb una sessió dels PD’S Residents.

Diumenge 16 d’octubre al matí, el Correllengua apujarà la persiana del darrer dia d’actes amb un tast de ratafia coincidint amb l’arribada dels participants a la 10a caminada de Caminem pels voltants de Roda. Finalment, a 2/4 de 7 de la tarda, i com acte que clausurarà les diverses activitats, el Taller de Teatre Musical de l’Institut del Teatre de Vic interpretarà, al Teatre Eliseu, el musical “Company” de Stephen Sondheim, adaptat al català.

El Correllengua 2011 està organitzat per l'entitat Roda Decideix, amb la col•laboració de l'Ajuntament de Roda de Ter, Encara hi som i Caminem pels voltants de Roda, Ratafia Bosch i Grup de Teatre Arrels.
Arxivat a