La Fira del Tast del Bisaura convoca un concurs de vaques de munyir

Els tallers gastronòmics, una altra de les novetats d’enguany.

Redacció osona.com
03 d'octubre del 2011
Fira del Tast del Bisaura.
Fira del Tast del Bisaura. | Xevi Mas
Fira del Tast del Bisaura. Foto: Xevi Mas

Sant Quirze de Besora va celebrar el matí del passat diumenge 2 d’octubre la 12a edició de la Fira del Tast del Bisaura. A part de l’exposició i venda de productes artesanals, amb una trentena d’expositors, la fira va organitzar un espai de tallers dedicats a la gastronomia impartits per artesans agroalimentaris del Bisaura: Carns i embotis Collfred, embotits Can Pedret i Destil•leries Bosch, tots ells membres del col•lectiu Tasta’ns, format per productors agroalimentaris de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. Tot seguit, es va poder fer tastets dels productes que es van elaborat als tallers.

El programa d’actes es va complementar amb propostes lúdiques, culturals i esportives com són la pedalada popular, el campionat de bàsquet 3 x 3, un concurs de vaques de munyir, l’exposició Bisaurart, l’exposició del concurs de fotografia del Bisaura, el Trastet del Bisaura i una secció d’inflables per als més petits ,entre d’altres.

La Fira del Tast també vol ser una mostra del teixit social del Bisaura, i la prova n’és la participació d’entitats i comerços del territori, que veuen en la fira una plataforma per a mostrar els seus projectes i productes a veïns i visitants.

Programa d’actes




Galeries de fotos:
- Fira del Tast 2011 (Xevi Mas i Lurdes López)
- Fira del Tast 2009 (Josep Maria Costa)