Els pallassos d'hospital, al Projecte Ecos

"La pastilla del riure", desena entrega d’aquesta original iniciativa de periodisme social multimèdia.

per Redacció osona.com, 23 de setembre de 2011 a les 10:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de setembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Projecte Ecos presenta un nou capítol de fotografia documental sobre la labor de Pallapupas, una ONG que treballa en 16 centres sanitaris de Catalunya amb l’objectiu d’arrencar somriures, aportar alegria i alleugerir el dolor d’infants, joves i ancians hospitalitzats. Són pallassos d’hospital, però el servei que ofereixen no és només d’entreteniment sinó també assistencial, ja que es coordinen de forma molt estreta amb els equips mèdics.


Al vídeo apareixen la parella de Pallapupas formada per la cap de manteniment Gelocatila i l’infermer Cotó Fluix, els quals expliquen com treballen i com viuen aquesta feina que sovint es desenvolupa en un context on el dolor i l’estrès hi són molt presents. Ha estat elaborat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, a la Unitat de Dia d’oncologia. El proper 1 d’octubre, Pallapupas ha preparat “Un dia de nassos!” als principals espais d’oci de Catalunya amb l’objectiu de difondre labor i recaptar fons per continuar portant l’alegria als hospitals catalans, ja que la crisi ha obligat a reduir els seus serveis.


És la desena entrega d’aquesta original iniciativa de periodisme social multimèdia, que compta amb el suport d’Osona.com i Nació Digital.

Reportatge, des del web de Projecte Ecos

Facebook Projecte Ecos

Twitter Projecte Ecos

 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació