Vic s’apunta a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

El proper diumenge, caminada i bicicletada popular.

Redacció osona.com
25 de setembre del 2011
Durant el mes de setembre es realitza a nivell europeu la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que pretén promocionar els mitjans de transport més respectuosos amb el medi ambient, com els desplaçaments a peu, en bicicleta i en transport públic.

El pròxim diumenge, dia 2 d’octubre l’Ajuntament de Vic organitza diverses activitats amb l’objectiu de promoure la mobilitat sostenible. La iniciativa s’emmarca dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i que se celebra a la ciutat des de fa més de 10 anys.

Les activitats programades pel diumenge, dia 2 d’octubre són una caminada popular que començarà a les 09:00 h al parc Jaume Balmes i s’acaba al Puig dels Jueus. La inscripció és totalment gratuïta i s’ha de fer abans del dia 29 de setembre a través de l’oficina municipal de Turisme (C. Ciutat, 4; 93 86 20 91); o bé via correu electrònic: caminada@vic.cat.

A la vegada, també es farà una bicicletada que s’iniciarà a les 10:00 h al parc Jaume Balmes i també finalitzarà al mateix lloc que la caminada. En aquest cas les inscripcions es fan a partir del mateix sistema que la caminada però via el mail bicicletada@vic.cat.

Finalment, el mateix diumenge, dia 2 d’octubre a la plaça Major de Vic hi haurà un bus de transport urbà on s’informarà a totes les persones del servei de transport públic urbà entre 12:00 h a 14:00 h.

Més informació

Arxivat a