L'economista Santiago Niño Becerra obrirà el trimestre del Fòrum de Debats

El catedràtic parlarà del “crash” del 2010.

Redacció osona.com
21 de setembre del 2011
Santiago Niño Becerra dóna moltes explicacions però poques esperances.
Santiago Niño Becerra dóna moltes explicacions però poques esperances. | El Temps
Santiago Niño Becerra. Foto: El Temps


PROGRAMA DEL FÒRUM DE DEBATS

- 7 d'octubre. El "crash" del 2010. Estat de la qüestió.  A càrrec de Santiago Niño Becerra, catedràtic d'Economia Aplicada a la Universitat Ramon Llull (institut Químic de Sarrià). Conferència. 8 del vespre. Auditori d'Unnim-Caixa de Manlleu. Vic.

- 21 d'octubre. L'ansietat i les seves repercussions. A càrrec d'Antoni Bulbena, Cap de Psiquiatria de l'Hospital del Mar de Barcelona i investigador. Conferència. 8 del vespre. Auditori d'Unnim-Caixa de Manlleu. Vic. En col•laboració amb la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental.

- 4 de novembre. Alguns tòpics que han destruït el nostre ensenyament. A càrrec de Ricardo Moreno, professor d'Institut i d'Universitat de Madrid i escriptor. Conferència. 8:30 del vespre. Auditori d'Unnim-Caixa de Manlleu. Vic

- 18 de novembre. Els drets a la propietat intel•lectual al món digital. Introduïda per Pere Rius, advocat especialitzat en Dret de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). Tertúlia. 9 del vespre. Cafè de l'Orfeó. Vic.

- 2 de desembre. Les filles de Xahrazad: literatura àrab i crítica social en veu de dona. A càrrec de Margarida Castells, professora de Filologia Semítica a la Universitat de Barcelona i traductora de l'àrab al  català. Conferència. 8 del vespre. Auditori d'Unnim-Caixa de Manlleu. Vic. En col•laboració amb "Art Plural".

- 16 de desembre. Contra el nou capitalisme terapèutic. Introduïda per Josep Rafanell, psicòleg i activista polític resident a París. Tertúlia. 9 del vespre. Cafè de l'Orfeó. Vic.

Aneu al web del Fòrum de Debats

Arxivat a