Un equip l'Escuderia Osona queda cinquè a les 24 Hores de Le Mans

Cinquena participació consecutiva a la mítica prova.

Redacció osona.com
19 de setembre del 2011
L'equip de l'Escuderia Osona a Le Mans, amb el número 11.
L'equip de l'Escuderia Osona a Le Mans, amb el número 11. | Escuderia Osona
L'equip de l'Escuderia Osona a Le Mans, amb el número 11. Foto: Escuderia Osona

Aquest cap de setmana s’ha disputat la mítica prova de les 24 Hores de Le Mans (França) de kàrting. Per cinquè any consecutiu, hi ha participat un equip de l’Escuderia Osona, amb cinc pilots.

L'equip ha aconseguit un brillant cinquè lloc, que podria haver estat millor si no hagués patit fins a tres penalitzacions, que els hi han costat sis voltes. L’Escuderia Osona ha quedat a dues voltes del quart classificat, l’Scuderia Turisti 1,  i a 19 del guanyador, el Racing For Belgium.

La sortida de la cursa es va fer a les 2 del migdia del dissabte. En el primer tram de la carrera, els pilots de l'escuderia osonenca s’han vist apartats de les primeres posicions, a causa de les penalitzacions, tot i que sempre han estat entre els 10 primers.

La situació ha canviat a partir de la nit, quan ha començat a caure aigua de valent. La pluja ha estat una bona aliada i l'equip, amb la pista mullada, ha recuperat posicions fins a la cinquena plaça, que ja ha mantingut fins al final.


Els millors equips europeus

A la prova hi han participat els millors pilots europeus, englobats en 37 equips. Segons un dels membres de l'equip, enguany hi havia la millora graella dels últims cinc anys, amb pilots molt experimentats. L’any passat, l’Escuderia Osona va obtenir el millor resultat de la seva història, amb un quart lloc.

L'equip estava format per Cristophe Gombert, Jordi Martin, Ramon Cornet, els quals ja van córrer a l’edició passada, i Esteve Torrents i Marc Ayerbe, com a noves incorporacions. Tots ells estaven sota la direcció de Xevi Serra com a cap de l’equip.

Més informació i classificacions definitives