Port de la Selva s’adhereix al front de municipis per la independència

En els propers dies, una dotzena de municipis s'afegiran a la proposta de l’Ajuntament de Vic.

Redacció osona.com
16 de setembre del 2011
El ple de l’Ajuntament del Port de la Selva, en el transcurs de la sessió ordinària celebrada aquest dijous a la tarda, va aprovar adherir-se a l'associació d’ens locals amb l’objecte de defensar l’assoliment dels drets nacionals que corresponen a Catalunya i promoure l’exercici del dret a decidir. Aquesta associació ha estat impulsada per l'Ajuntament de Vic, conjuntament amb el de Port de la Selva.

Durant els darrers mesos l’actual alcalde del Port de la Selva, agafant el relleu a l’anterior, ha continuat treballant colze a colze amb l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, per fer realitat aquesta associació, expliquen fonts del consistori gironí.
 
L’acord es va prendre amb els quatre vots a favor del grup municipal de CiU, un del grup municipal Port AM i un del PSC. Hi va votar en contra el portaveu del grup municipal POR AM.

En els propers dies, s’esperen més adhesions a l’associació. Prop d’una dotzena de municipis d’arreu del territori ja tenen preparada la proposta per portar-la al ple.
Arxivat a