El Sugar Il•legal reclama part del pastís

Redacció osona.com
15 de setembre del 2011
Aquest cap de setmana, i coincidint amb el Mercat de Música Viva de Vic, tindrà  lloc la 12a edició del Sugar Fest (conegut com a Sugar Il•legal). Les actuacions es faran a sota la xemeneia del Sucre. Així es com defineixen els organitzadors la iniciativa:

“Tots els grups venen gratis. Els únics diners que remena el Sugar Fest són els que posem de les nostres butxaques per pagar el generador i la gasolina. Al Sugar Fest tots els grups tenen la mateixa importància, aquí no hi  ha estrelles ni grups de moda, el que hi ha és un posicionament clar i contundent contra el MMVV i la indústria musical. Però també contra l'undergroundisme de cap de setmana, el punk entès com a estètica i la rebeldia reduïda a gamberrisme pueril”. Poca broma.


Programa de Sugar Fest

Divendres 16:
MATES MATES (rock estrident, Vic), APART (punkrock, Baix Montseny), PUDOR CRONICA (aka The Rippers, l'Arboç), F.P. (punk nostrat), LA CELULA DURMIENTE (punkrock de festa major, Sant Celoni) i COMITE DE SALUT PUBLICA (punk medieval)
 
Dissabte 17:
DIOS ODIOSO (mitics del Trash 90's, La Roca), TROPICAL ICE LAND (screaming and crying, Vic/Torelló), EL PUNTO DEVIL (HC/punk malvat, Barcelona), EXTENSITY (herois del HC, osonenc), ILLINOISE (grungepunk, Vidreres), ACRITS (vella escola, La Plana)
 

Cartell del XII Sugar Fest (PDF)

Arxivat a