Els Motards Independentistes doblen la participació

La manifestació ha tornat a sortir de Vic.

Redacció osona.com
13 de setembre del 2011
Dos dels participant a la manifestació d'enguany arribant a l'Arc del Triomf.
Dos dels participant a la manifestació d'enguany arribant a l'Arc del Triomf. | Adrià Costa
Els Motards Independentistes, sota l'estelada de l'Ajuntament de Vic, el diumenge el matí. Foto: Motards Independentistes

L'associació Motards Independentistes va tornar a escollir la ciutat de Vic per donar el tret de sortida de la II Manifestació independentista en moto, que es va fer l’11 de setembre, i que va recórrer part de la Catalunya Central (Vic-Manresa-Igualada-Vilafranca-l'Ordal –Barcelona). Hi van participar prop de 80 motos, amb la qual cosa es doblava gairebé la xifra de l’any passat (44).

Enguany, el recorregut va variar poc del que van fer l’any passat. Les novetats se situaven sobretot a l’entrada de Barcelona, que aquest cop es va fer per la ronda del Litoral fins a Can Tunis, des d’allà es va pujar a Montjuic passant per davant de l’estadi olímpic i arribant a les Columnes de Puig i Cadafalch. Després es va continuar la marxa fins a L’Arc de Triomf, on aquest any els Motards Independentistes tenien una parada.

Segons els organitzadors, tota la manifestació va anar molt bé, exceptuant l’arribada a les columnes de Puig i Cadafalch, on la Guàrdia Urbana de Barcelona els va barrar el pas, tot i tenir els permisos sol•licitats. “Realment, hi ha un abisme entre el tracte exquisit de la Guàrdia Urbana de Vic i la de Barcelona. A Vic tot han estat facilitats”, expliquen els Motards en un comunicat.

Anar al bloc de Motards Independentistes

Anar al Facebook de Motards Independentistes





Dos dels participant a la manifestació d'enguany arribant a l'Arc del Triomf. Foto: Adrià Costa
Arxivat a